Super handig! Met deze tips raken je kettingen nooitt meer in de knoop

Ben je ook zo dol op die kettingen die perfect met elkaar matchen en je er niet één maar meerdere wilt dragen? Jupe, we all have that en vooral als je ze allemaal tegelijk wilt dragen. Maar toch heb je dat eeuwige gedoe met je kettingen uit elkaar halen en de knopen die erin komen te zitten en je al lamme armen krijgt om ze uit elkaar te halen. Niet getreurd, ik heb hier een aantal tips voor je om het makkelijker te maken voor je!

Drie manieren die je leven makkelijker maken met het stacken en dragen van meerdere kettingen.

Zeg maar dag tegen alle knopen in je kettingen en hello beautiful necklaces!

Verschillende materialen

Verschillende soorten kettingen bieden een enorme uitkomst. Zo heb je de schakel, platte, dunne en gladde materialen die je bij deze tip enorm gaan helpen. Probeer dus daarom ook hierin te combineren en te mixen. Mix & Match! daar is helemaal niets mis mee en je zorgt er zo voor dat elke ketting tot z'n recht komt. Het ziet er niet alleen heel fashionable en speels uit maar zo kan je toch nog genieten van every single piece!

Afstand tussen de kettingen

Ook een super handige tips is wat afstand tussen de kettingen. In combinatie met de verschillende materialen hierin is dit prima te doen maar vergeet vooral de lengte van je kettingen niet. Als je bijvoorbeeld 2 of drie kettingen draagt van hetzelfde lengte kan dit zeker snel in de knoop raken en er wat rommelig uitzien. Als je nou bijvoorbeeld eerst een choker draagt, erna een middelmatig ketting en tenslotte en weer wat langere soort, merk je al gauw dat dit voor verbetering zorgt én jou oplossing!

Van dun naar dik

Wat ook een oplossing biedt en je misschien niet zo snel aan zou denken, zijn de diktes van je kettingen. Begin dus vooral met de fijne soorten en werk dan af naar de dikkere kettingen. Zo creëer je ook duidelijke lagen en blijven de dunnere en wat fijnere kettingen beter op hun plek zitten.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.