Gouden of zilveren sieraden? Zo kom je erachter welke kleur het beste bij jou past

Het is onmisbaar om in je sieradenstash sieraden te hebben van goud of zilver. Twee enorm gewilde kleuren wat een look ook helemaal afmaakt. De sieraden in het goud en zilver kan je orachtig combineren of gezamenlijk dragen met parels, kristallen, zirkonia stenen enzovoorts. Eindeloze creacties kan je ermee verzinnen maar wat past nou echt bij jou huidskleur, lees snel verder en dan leg ik je het uit.

Oke, eerlijk is eerlijk, we kennen het allemaal of je hebt hier totaal geen last van. Je draagt een gouden of zilveren armband om je pols en je merkt al gauw dat het op één of ander manier niet klopt of de armband er heel anders uitziet met betrekking tot de kleur ervan. Dat kan, maar schrik hier vooral niet van! Het kan namelijk ook zijn dat beide kleuren zowel goud als zilver jou fantastisch staan of je hier zo op let en just go with the flow. Dat kan, i can relate, niets mis mee. Juist als je zelf niet weet welke kleur je mooier vindt of beter bij je zal staan zijn deze tips een goede uitkomst.

De kleur van je aderen

Ook een goede manier om uit te zoeken wat nou echt bij jou past. Gouden of zilveren sieraxden. Hebben je aderen namelijk een blauwe kleur, dan heb je waarschijnlijk een koele ondertoon en staan zilveren sieraden je wat beter. Heb je wat meer groenere aderen dan blauw, dan heb je een warme ondertoon en zal gouden sieraden je fabulous staan. 

Zilver- of goudfolie?

En nu een wat makkelijkere en simpelere manier. Mocht je in het bezit zijn van goud/zilver folie, houd dan de goud en zilverfolie naast je gezicht. Merk je dat de zilverfolie beter bij je huid past, dan heb je waarschijnlijk een koele ondertoon en zullen sieraden je beter staan. Mocht je goud mooier vinden bij jou huidskleur, dan heb je een warme ondertoon en passen gouden sieraden je beter.

Kleding

Ook je kleren en kledingstijl kan jou hier een handje bij helpen. Draag je veel kleding met een warme en een gele basis, zoals oranje, bruin, warmrood etc. Dan zul je wel zien dat gouden sieraden je goed zullen staan. En juist de kleding met een wat koele basis zoals paars, groen en blauw, zul je zilveren sieraden echt gaan rocken. Mááár uiteindelijk is het echt helemaal aan jezelf. Dit advies is puur echt voor diegene die er niet uitkomen of echt geen keuze kunnen maken. De dames net zoals ik, dragen zowel goud als zilver met alle kleuren.

Natuurlijk zijn dit algemene tips die jou hierin wat verder op weg helpen. Je mag het natuurlijk helemaal zelf weten. Mocht je zowel goud als zilver niks vinden zijn er dan ook nog altijd rosékleurige sieraden.  Wat is jou favoriete kleur?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.