Zo combineer jij je sieraden op het best!

Ben jij ook zo iemand die zich elke ochtend afvraagt welke sieraden je bij je outfit kan dragen? En heb je ook zoveel verschillende soorten sieraden maar heb je echt geen idee hoe je dit moet combineren, nou wellicht heb ik hier een aantal handige ideeën en tips voor je. Voor het combineren van gouden tot zilveren sieraden of gewoon ze beide te combineren, don't worry i got you! Lees snel verder..

Goud of zilver?

Dit is natuurlijk helemaal persoonlijk of je nou van gouden of zilveren sieraden houdt. Vele zeggen dat de twee kleuren combineren een echte no go is. Maar wist je dat ik zelfs een armband heb waarin deze twee kleuren met elkaar verbonden zijn. Ik zie het probleem niet maar wel kan ik zeggen dat je ervan moet houden. Gouden sieraden staat super mooi bij donkere kleding en zilver juist bij de wat lichtere kleuren aan kledingstukken. Het is in principe helemaal aan jou wat je ervan maakt. Uiteindelijk gaat het om de combinatie.

Oorbellen combineren

Zelf ben ik dol op de meest simpele maar minimalistische oorbellen en deze kan je ook het beste dragen met de wat drukkere kettingen. Dit vooral zodat het er niet al te overweldigend uit ziet. Met een bruiloft snap ik volkomen dat je voor deze match zou gaan maar voor het alledaagse leven is het altijd goed om simpel but cute te blijven. Ook oorbellen heb je in verschillende maten en kleuren maar probeer vooral te blijven matchen met je overige sieraden die je om hebt.

Armbanden bij je horloge

Kan je ook niet zonder je horloge en ben je ook zo'n fan die te combineren met je armbanden but dont know how! Geen probleem ik heb hier een aantal tips voor je. I got you girl! Horloges heb je in verschillende materialen en kleuren. De meeste standaard kleuren zijn natuurlijk goud, zilver of rosé. Maar daarbij is het ook belangrijk dat je kijkt naar wat voor armcandy er het beste bij past. Richt je op de kleine details. Heb je bijvoorbeeld een horloge met een goude randje, draag dan gouden armbanden erbij. Heb je een armband met een zwarte leren band en witte klok met gouden cijfers, draag daar dan ook gouden sieraden blij en combineer de horloge band ook met andere details in je look zoals een leren tas. Verdeel vooral de aandacht in je sieraden en combineer met je accesoires.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.